Zwemaanbod Zwemvereniging Hoogland verruimd

Foto: Zwemvereniging Hoogland

Vanaf maandag 16 april mag Zwemvereniging Hoogland vrijwel iedere dag zwemsporten aanbieden in Zwembad Hoogland. De zwemclub, vier jaar geleden opgericht voor zwemmers, door zwemmers, is in Amersfoort en ver daarbuiten ook bekend onder de geuzennaam de “Highlanders”.

Alle waterliefhebbers van 5 jaar tot minimaal 80 jaar van alle niveaus kunnen komen meezwemmen bij Zwemvereniging Hoogland. De jongsten onder ons kunnen meedoen met Aquafun, Sterrenplan of Wedstrijdzwemmen voor jeugd. Voor tieners is er naast het wedstrijdzwemmen ook de mogelijkheid om te komen vinzwemmen. Volwassen kunnen zich uitleven bij het masterszwemmen of het trimzwemmen. Deze beide zwemgroepen zijn ook geschikt voor (recreatieve) triatleten en openwaterzwemmers.

Naast een ruim sportaanbod in Zwembad Hoogland (Sportlaan 15, Hoogland) is Zwemvereniging Hoogland ook bijna dagelijks te vinden in de Amerena (Velduil 2, Amersfoort). Bij ZV Hoogland kun je terecht voor diverse zwemsporten vanaf 5 jaar. Bezoek de website www.zvhoogland.nl voor het actuele zwemrooster en meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles /-training.

Aquafun:
Gezellig spelletjes in het water doen met andere kinderen. Voor kids vanaf 5 tot 12 jaar, met zwemdiploma B (advies).

Sterrenplan:
Uitdaging en nieuwe dingen leren over alle onderdelen van het zwemmen. Voor kids vanaf 5 tot 12 jaar, met zwemdiploma A
(advies).

Wedstrijdzwemmen:
Wil je met véél plezier het beste uit je zelf halen bij de gezelligste zwemvereniging van Nederland en ben je competitief? Voor kids, tieners en (jong-) volwassenen, vanaf 7 jaar, met zwemdiploma B (advies).

Vinzwemmen:
Extra uitdagend! Zwemmen met een snorkel en zwemvliezen of een monovin. Vanaf 12 jaar, met zwemdiploma B (advies).

Trim- & Masterszwemmen:
Zwemmen en gezelligheid combineren met de mogelijkheid tot het zwemmen van wedstrijden. Vanaf 16 tot minimaal 80 jaar! Ook geschikt voor triatleten en openwaterzwemmers.

Reacties