Peiling interesse leesblub in Hoogland

Foto: Senia leesclub

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Er is een groeiende groep mensen, die graag met anderen over mooie boeken willen praten en overdag bij elkaar willen komen.

Senia leesclubs is een landelijke organisatie die leesgroepen opricht en de groepen voorziet van leeswijzers, handreikingen om met elkaar van gedachten te wisselen over de gekozen boeken: Nederlandse en vertaalde literatuur. Leidraad is een lijst van moderne en klassieke literatuur die is opgesteld door deskundigen. Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie o­­­ver de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Wilt u deel uitmaken van een leesclub, neem dan contact op met ambassadeur oprichting leesgroepen, Liesbeth Ram, [email protected]

Als er voldoende aanmeldingen, zal via een datumprikker een afspraak worden gemaakt voor een kennismakingsbijeenkomst in de Neng, waarin concrete afspraken worden gemaakt over dagdeel, data, titelkeuze, etc.

 

Reacties