Scholieren gratis bij Hooglandse Dorpsloop

Foto:

Tijdens de 34e Klaverblad Verzekeringen Hooglandse Dorpsloop vinden ook de scholierenkampioenschappen voor basisscholen in Hoogland en omgeving plaats. De scholieren van groep 3 t/m 8 lopen een ronde van 1.129 meter. Start en finish zijn op de Kerklaan. Het is op woensdagavond 16 mei 2018.

Via school is de deelname voor scholieren gratis. Inschrijven kan op de website www.hooglandsedorpsloop.nl Hier is meer informatie te vinden en kan ook inschrijvingsformulier voor de basisscholen gedownload worden. Van alle anderen wordt een beperkte bijdrage gevraagd.

De tijdregistratie wordt verzorgd door Racetimer met een chip in het startnummer. Iedereen die voor 24 april inschrijft, krijgt als bonus zijn of haar voornaam op het startnummer afgedrukt.

De eerste wedstrijd is voor kinderen in groep 3. Het startschot valt om 18:15 uur. Vervolgens is elk kwartier de volgende groep aan de beurt. Voor jongens en meisjes zijn aparte kampioenschappen. Er zijn dan ook heel veel huldigingen met prijsuitreikingen. Het programma is te vinden op de website.

Reacties