MoMa Muziekavonden op 2 avonden

Foto:

Op donderdag- en vrijdagavond 22 en 23 maart vinden de jaarlijkse MoMA Muziekavonden plaats in Kerkgebouw De Brug aan de Schuilenburgerweg 2.

MoMA staat voor Muziek opMaat Amersfoort, een samenwerkingsverband van diverse privé muzieklespraktijken in Amersfoort en omgeving. Door betere onderlinge samenwerking streeft Muziek opMaat Amersfoort naar vergroting van de mogelijkheden voor hun leerlingen om samen te werken met leerlingen van andere muzieklespraktijken. Door hoge eisen te stellen aan deelnemende docenten staat MoMA garant voor privémuziekles op hoog niveau. De docenten hebben veelal naast het lesgeven een actieve concertpraktijk.

Wegens het succes van de voorgaande editie zijn er dit jaar twee avonden gepland: donderdag 22 maart spelen alle kinderen in diverse bezettingen en vrijdag 23 maart laten de volwassen leerlingen van zich horen. Op het programma staan (licht) klassieke werken van diverse componisten.
MoMA Muziekavond voor kinderen, donderdag 22 maart 2018, aanvang 19:00
MoMA Muziekavond voor volwassenen, vrijdag 23 maart 2018, aanvang 20:00
Kerkgebouw De Brug aan de Schuilenburgerweg 2, Amersfoort. Toegang: vrij, collecte na afloop. Meer info: www.muziekopmaatamersfoort.nl

Reacties