ST.APE – treasury of denim opent deuren

Foto: ST.APE

Het nieuwe modemerk ST.APE – treasury of denim, ziet na twee jaar hard werken op 16 maart het levenslicht.

Het merk is opgericht door Frank Uijt den Bogaard, eigenaar van Amersfoorts reclamebureau Flirt Creativity en bestaat uit een exclusieve mix van fashion items, hoogwaardige denims en luxe leer. Tijdens een exclusieve maar feestelijke lancering krijgen gasten de kans om als eerste exclusieve items te bewonderen en aan te schaffen.

Het merk onderscheid zich door een combinatie van passie, stijl en kwaliteit en is in de afgelopen maanden met extreem veel aandacht voor detail en pasvorm ontwikkeld.  Dit resulteert in een totaalmerk voor dames en heren waarbij het verhaal en klantcontact centraal staat. ST.APE wil alle verwachtingen overtreffen op het gebied van service en kwaliteit.

Frank Uijt den Bogaard: ‘Voor mij begint mode bij aandacht en service. Er blijven vandaag de dag zoveel mogelijkheden nog onbenut, hier wil ik verandering in brengen door een waanzinnig product in de breedste zin van het woord aan te bieden’.

De naam van het merk spreek je uit als saint ape en Frank, de oprichter van het merk is geboren in het jaar van de aap volgende de Chinese horoscoop en de start van het merk vond tevens plaats in het jaar van de aap. Dit kan geen toeval zijn en vormt de basis inspiratie van het merk. In het Nederlands hebben we maar één woord voor apen terwijl er in het Engels ‘apes’ & ‘monkies’ zijn. Er zijn fundamentele verschillen tussen de fysieke en mentale kenmerken van apes en monkeys. Hoewel wij apen over het algemeen als intelligent beschouwen zijn er slechts enkel geniaal.  ‘Dit geldt niet alleen als inspiratie voor de collectie, maar voor onze totale evolutie als merk en organisatie.’

Tijdens het lanceringsevent worden gasten door de gastheer in de watten gelegd en wordt het merk onder het genot van hapjes, drankjes en een vette DJ set gepresenteerd. Ook wordt tijdens deze avond naast de mogelijkheid tot personal shopping ook de webshop gelanceerd. De geselecteerde gasten zijn de eersten die een ST.APE artikel kunnen bemachtigen. De artikelen uit de eerste collectie zijn in beperkte oplage verkrijgbaar.

Reacties