GGz Centraal gaat samenwerken met afhaalcentrum de Buren

Foto: Google street view

Een samenwerking van GGz Centraal en ‘de Buren afhaalcentrum’ heeft ertoe geleid dat op de locatie van GGz Centraal Zon & Schild in Amersfoort een afhaalpunt is geplaatst. De kluizen zijn in eerste instantie bedoeld voor het afhalen van online aankopen.

De Buren werkt hierin samen met andere pakketdiensten zoals DHL en UPS. Er bestaat ook de mogelijkheid om een kluis te huren, voor bijvoorbeeld de overdracht van een werktelefoon of overdrachtsformulieren. De huur van een kluis is niet alleen mogelijk voor personeelsleden maar ook voor consumenten.
Het afhaalpunt van de Buren is te vinden bij het keukengebouw De Stoof. Hier is een kluizenwand geplaatst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Afhaalpunten zijn populair
Als marktleider heeft de Buren de ambitie om haar huidige landelijke netwerk sterk uit te breiden. CEO Robin Dragstra van de Buren geeft uitleg. “Momenteel bouwen we aan een netwerk van afhaalpunten die allerlei partijen, zowel door retail, e-commerce als de pakketlogistiek kan worden benut. Naast de toepassingen voor consumenten, ontvangen wij vanuit de zakelijke sector steeds meer signalen dat er een grote behoefte aan multifunctionele afhaalpunten bestaat.” Meer informatie is te vinden op www.deburen.nl.

Reacties