Qwibus wint de jaarlijkse Zilveren Tapknop

Eigenaar Simon Jessayan proost met zijn team op het winnen van de Zilveren Tapknop.
Foto: Heineken Nederland

Lunch- en borrelcafé Qwibus in Amersfoort wint de jaarlijkse Zilveren Tapknop en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Midden-Nederland noemen.

De Zilveren Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heinkene Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Simon Jessayan, eigenaar van Qwibus, nam de prijs afgelopen week in ontvangst.

Simon Jessayan is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Qwibus: “Geweldig dat we op de tweede plek zijn geëindigd! Voor ons is het winnen van de Zilveren Tapknop een erkenning van ons harde werk het afgelopen jaar.  Het enthousiasme dat onze gasten iedere dag met zich mee brengen, heeft ons extra gestimuleerd om elke dag de beste beleving in de zaak te bieden. We hebben het echt samen met onze gasten gedaan, dat maakt het extra mooi!

De uitreiking van de Zilveren Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Ramon Verseveldt, regiomanager Noord-Holland: “We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken. Door kwaliteit als prioriteit te stellen en door zijn gedrevenheid tevens zijn medewerkers te motiveren die al vele jaren als een hecht team opereren, heeft Qwibus dit jaar wederom laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Zilveren Tapknop. Qwibus is niet voor niks meerdere keren in de top 2 geëindigd. Een prestatie om trots op te zijn!”

De Gouden Tapknop is uitgereikt aan de Lieveling in Driebergen, en café de Bosrand in Putten ging naar huis met de Bronzen Tapknop. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor de beste nieuwkomer, het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.

Reacties