Gratis seminar voor iedereen die in de zorg werkt!

Foto:

De deuren van de locaties worden geopend en als hoogtepunt organiseert Accolade een groot seminar op 15 maart, waar iedereen die in de zorg werkt gratis naar toe kan. Het thema van deze avond is: Maak het verschil. Spreekster Mirjam van der Vegt inspireert de bezoekers om het verschil te maken in de zorg. Samen met de muziek van Matthijn Buwalda wordt de avond een echt cadeautje. Naast dit mooie seminar organiseert Accolade in de week van zorg en welzijn nog een aantal leuke activiteiten.

Seminar: maak het verschil
Op 15 maart 2018, organiseert Accolade Zorg een seminar in Hart van Vathorst, in Amersfoort. De avond is een cadeau voor iedereen die in de zorg werkt. Via de website van Accolade Zorg kunnen mensen zich registreren om verzekerd te zijn van een plekje. Meer informatie en registreren kan via accoladezorg.nl/maakhetverschil.

Raadslid Aline Pastoor komt naar Villa L’Abri
CDA Raadslid Aline Pastoor komt op 6 maart op bezoek in Villa l’Abri. Aline gaat samen met de bewoners een heerlijke stamppot bereiden. Villa l’Abri is een kleinschalige woonvorm waar voornamelijk ouderen met dementie wonen. “In de villa doen we eigenlijk alles zoals dat thuis gaat, dat maakt het voor veel mensen heel ontspannen om er te wonen. We willen deze manier van wonen graag laten zien en hebben daarom Aline Pastoor uitgenodigd om dit te bekijken”, aldus Rachel Scholte, teamcoach Villa l’Abri.

Hoornbeeck Leerlingen op bezoek in de Wijngaard
Op maandag 12 maart komt een grote groep leerlingen op bezoek in de Wijngaard. Tijdens het bezoek krijgen ze een rondleiding en een mooie workshop. Het thema van de workshop is: hoe maak je verschil in de ouderenzorg.

D’Amandelboom in Bilthoven organiseert op 17 maart een gezellige voorjaarsmarkt.
Tijdens de voorjaarsmarkt opent Accolade d’ Amandelboom haar deuren voor iedereen. “Met koffie en iets lekkers krijgt iedereen de mogelijkheid om onze locatie van binnen en buiten te bekijken. Onze bewoners hebben geweldige dingen gemaakt die we laten zien bij een expositie. Ook staan er verschillende organisatie met een kraam. Uiteraard is er een rommelmarkt en willen we u graag wat meer over ‘d Amandelboom vertellen. Ik wil iedereen van harte uitnodigen om op 17 maart naar ‘d Amandelboom te komen”, aldus Job Unger Regiomanager van ‘d Amandelboom.

Reacties