Geurend voorjaar in DierenPark Amersfoort

Het voorjaar hangt in de lucht en dat is te merken in DierenPark Amersfoort. “Het park is klaar voor het voorjaar”, vertelt projectleider Hylke Steggerda.

“De voorjaarsvakantie komt eraan en dat is natuurlijk hét moment om heerlijk met elkaar te genieten van het ontluikende groen, de voorjaarszon en de dieren. Het mooie is dat dat bij ons allemaal kan.”

Het voorjaar geeft nieuwe energie en zin om er weer op uit te gaan. “De buitenlucht kan nog fris zijn, maar daar heb je in ons park geen last van”, aldus Hylke Steggerda. “Je klautert je warm via onze avontuurlijke Klim Alles-route boven beren, duikt via een ondergrondse kerker op tussen de leeuwen en vaart in een fietsboot langs giraffen. Daarnaast staat er in de voorjaarsvakantie nog een bijzondere verrassing te wachten…”

Van 17 februari t/m 4 maart kunnen bezoekers tijdens Poep & ZOO op ontdekking gaan in het  PoeplaboratoriumEen bruine loper leidt langs toiletpotten met schijtfeitjes en komt uit bij de Grote Poepshow. “Men kan raden welke drol van welk dier is en snuffelen bij de stankwand”, licht de projectleider toe. “Iedereen die het poepbad net iets té vindt, kan gebruik maken van de speciale route voor schijters”. Bezoekers kunnen de hele voorjaarsvakantie een hoop doen in DierenPark Amersfoort.

Reacties