Amersfoorter Mark Hulshof genomineerd in FD Talenten 2018

Foto: Mark Hulshof

Afgelopen weekend heeft het FD haar jaarlijkse Talent Special uitgebracht. Voor deze special worden ieder jaar vijftig veelbelovende ondernemers onder de 35 jaar genomineerd. De nominaties zijn gebaseerd op de innovatieve visie en werkzaamheden van de jonge ondernemers. Mark Hulshof, CEO van Triggre, heeft dit jaar een plek gekregen in de Talent Special.

Samen met Jesse Meijers heeft Mark Hulshof in 2013 Triggre opgericht. Triggre is een softwaresysteem waarmee eenvoudig en snel gebruiksvriendelijke maatwerkapplicaties kunnen worden gemaakt. De software is niet ontworpen voor gebruikers met een ICT-achtergrond, maar juist voor ieder ander in de business die zich bezighoudt met automatisering en innovatie. De applicaties zijn volledig zelf te beheren en aan te passen: Triggre maakt een einde aan ingewikkelde technische processen of hoge kosten bij het ontwikkelen van maatwerksoftware.

FD Talent Special 2018
Dankzij de innovatieve visie van Triggre, is Mark Hulshof genomineerd voor de FD Talent Special. De vijftig genomineerden worden ‘de leiders van de toekomst’ genoemd. Het FD zegt over Mark: “Als softwareondernemer zag Mark dat zijn opdrachtgevers sneller wilden veranderen en meer wilden experimenteren. En dat alles natuurlijk tegen lage kosten. Triggre was geboren.” Mark voelt zich vereerd om bij de vijftig Nederlandse talenten onder de 35 jaar te horen. “Het Triggre team verandert de wereld van software. Super gaaf dat onze inspanningen beloond zijn met een mooie vermelding in deze lijst van talenten!”

Reacties