All-inclusive dineren bij sterrenrestaurants

Foto: Publiek domein

Na vakanties, sushi en fitness, komen nu sterrenrestaurants ook steeds vaker met een all-inclusiveconcept. Tijdens de HEERLIJK Star-edition van de gelijknamige culinaire website kunnen consumenten de hele maand februari voor een vaste, scherpe prijs genieten van een all-in vijfgangenmenu bij diverse sterrenrestaurants.

Aan de actie nemen alleen restaurants deel die zijn onderscheiden met een of meer Michelinsterren. Alle serveren een all-in vijfgangenmenu: een aperitief, vijf gangen met bijpassende wijnen, water en koffie met friandises. Bij restaurants met 1 Michelinster kost het menu € 100,- bij restaurants met 2 Michelinsterren komt daar € 35,- bovenop.

Volgens HEERLIJK.nl neemt de populairiteit van all-inclusiveconcepten toe. Uit kwantitatief onderzoek onder de gebruikers van de website blijkt dat 69,7% de voorkeur geeft aan een all-in prijs bij bezoek aan een sterrenrestaurant.

”In onze verkoopcijfers zien we de laatste jaren all-in aanbiedingen enorm in populariteit winnen”, zegt Arthur Bassant, oprichter van HEERLIJK.nl. “Zowel de consument als restaurateur weet van tevoren waar zij aan toe zijn. Geen verrassingen bij de factuur, meer ruimte om te genieten.”

In Amersfoort kunt u terecht bij De Monnikendam, Merlot Restaurant & Wijnbar en De Saffraan. In totaal nemen 35 Michelinsterren-restaurants in het hele land deel aan de HEERLIJK Star-edition.

De HEERLIJK.NL Star-edition loopt van 1 tot en met 28 februari. Reserveren bij een van de deelnemende restaurants kan vanaf 17 januari via de site. U wordt geadviseerd snel te reserveren: de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Reacties