Amersfoorts nieuws uit je timeline op facebook?

Foto: Facebook Amersfoort.nieuws.nl

Facebook kondigde deze week aan dat het minder posts van merken en media gaat tonen. Wil jij Amersfoort.nieuws.nl op facebook blijven volgen? Met deze simpele handeling mis je niets!

Ga naar onze facebookpagina. Onder de foto staat ‘volgend’. Als je hier met de cursor op gaat staan rolt er een menu uit. Door ‘als eerste weergeven’ aan te vinken verschijnen onze nieuwsberichten weer als vanouds in je timeline.

Aanpassingen facebook
Facebook maakte bekend dat de al aangekondigde update waardoor het nieuwsoverzicht (jouw facebook newsfeed) opnieuw wordt gerangschikt, wordt doorgevoerd. Facebook wil gebruikers meer mogelijkheden bieden om contact te houden met hun ‘echte vrienden’.

Door deze aanpassing worden update’s van media, lifestyle platformen en andere informatiebronnen als beduidend minder ‘belangrijk’ beschouwd door facebook en zullen daardoor ook minder getoond worden. Facebook blijft wel gebruikers de mogelijkheid bieden om via de “Als eerste weergeven”-optie’ in de voorkeursinstellingen van het nieuwsoverzicht dit aan te passen voor hun favoriete kanalen.

Reacties