Uit eten in Amersfoort?

Foto: Publiek domein

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceerde vandaag op de vakbeurs voor horeca, Horecava, een nieuw reserveringsplatform voor restaurants. Ook Amersfoortse restaurants zijn te vinden in BookDinners.

BookDinners is een branche-initiatief van, voor en door restaurants en een antwoord op de machtige commerciële reserveringsplatforms, zoals Iens en OpenTable. De kosten voor deze platforms, die voor rekening komen van de restaurants, worden steeds hoger en de restaurants hebben geen inzicht in de klantgegevens die via deze sites boeken. BookDinners geeft restaurants grip op de kosten, regie over de relatie met hun gasten, gastgegevens en acties.

Het platform werd maandag 8 januari tijdens de Horecava gelanceerd en momenteel zijn er al 2000 restaurants aangesloten. Het streven is dat halverwege 2018 3000 restaurants aangesloten zijn bij BookDinners. Binnenkort start BookDinner ook met een campagne naar het publiek.

Deelnemende restaurants aan BookDinners.nl in Amersfoort op dit moment zijn: Pompei, De Ondeugd, The Blueberry, Lijn49, tapasrestaurant Gaudi’s, Riposo, Onder de Linde, De Monnikendam, Downey’s, The Factory Kitchen, Amershof, Grieks restaurant Mylos, De Beren, A la Minute, De Saffraan, 22HIGH, Zandfoort aan de Eem, Brasserie No Nonsense, Superfun, ‘Kannetje, De Vier Broers, Popocatepetl en Van der Valk.

Reacties