Wintercircus Arlette Hanson óók toegankelijk voor blinden en slechtzienden

Op 4 januari aanstaande speelt Wintercircus Arlette Hanson om 13.00 uur en 16.15 uur de nieuwe voorstelling ‘Fraaie Fratsen!’ in Flint Amersfoort. Bijzonder aan de voorstelling van 13.00 uur is dat deze ook geschikt is voor blinden en slechtzienden.

Pretpark
Fraaie Fratsen! is de 39e productie van Wintercircus Arlette Hanson. Op het toneel staat een compleet pretpark. De medewerkers van Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen tijdens dit vrolijke en verrassende circusspektakel. Er zijn onder andere handstanden op botsauto’s, lasso-acrobaten, ondeugende geiten, vertederende teckels en spectaculaire luchtacrobatiek.

Blindentolken
Dankzij ‘Stichting Komt het Zien!’ is de voorstelling op 4 januari 2018 om 13.00 uur ook te bezoeken door mensen die blind of slechtziend zijn. Vanaf 12.00 uur kunnen blinden en slechtzienden bij het ‘voelplein’ voelen aan onder andere het decor op schaal, rekwisieten en de kostuums van artiesten.
Enthousiaste blindentolken vertellen tijdens de voorstelling alles wat er te zien is. De visueel beperkten, die samen met het publiek in de zaal zitten dat wel kan zien, horen dit verslag via een draadloze koptelefoon. Andere toeschouwers merken hier niets van. Hiermee kunnen blinden en slechtzienden samen met vrienden, familie en kennissen ook genieten van een theatervoorstelling.

Kaarten zijn te koop via de theaterkassa (033 422 9229 ) of online via www.flint.nl Voor meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson kunt u terecht op www.wintercircus.nl. Op www.komthetzien.nl leest u alles over de voorstelling die toegankelijk is voor blinden en slechtzienden.

Reacties