Krijg de iPad-beginselen onder de knie

Foto: Publiek domein

De Bibliotheek Eemland en Seniorweb organiseren samen de iPad-cursus voor beginners vanaf woensdagmiddag 3 januari. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en senioren die de beginselen van de iPad onder de knie willen krijgen. Deelnemers zijn van harte welkom in de Bibliotheek Vathorst van 14.00 – 16.00 uur.

Tijdens de cursus leren de deelnemers werken met internet, e-mail, applicaties (installeren), verbinding maken met een wifi-netwerk en meer. De cursus bestaat in totaal uit vijf lessen, waarna u beschikt over de basisvaardigheden en u op eigen kracht de iPad verder kunt ontdekken. De andere vier bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 10, 17, 24 en 31 januari.

Inschrijven
Om deel te nemen aan de iPad-cursus voor beginners kunt u zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier kunt u ophalen bij de balie van de Bibliotheek Vathorst en ingevuld weer inleveren. Als u telefonisch contact opneemt, kan een medewerker van de Bibliotheek u het formulier ook per post toesturen. Er is plek voor maximaal acht deelnemers. De kosten voor leden van de Bibliotheek Eemland bedragen € 35,- per persoon. Niet-leden betalen € 40,-. Het cursusboek en koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Reacties