Magische kerstvakantie in DierenPark Amersfoort

De eerste sneeuw is gevallen en de kerstvakantie staat voor de deur. Ook in DierenPark Amersfoort is er van alles te doen. “Fantastisch om ook dit jaar weer een magisch winterpark neer te mogen zetten”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Zo beleef je het park als nooit tevoren.”

Al maanden is de groenvoorziening druk bezig met het ophangen van lampjes door het hele park. “Het gaat om wel duizenden lichtjes”, laat Hylke weten. “Dat is nog maar het begin. Tijdens de Warme Winterweken wandel je door het rijk van Koning Winter en beleef je wonderlijke momenten in het Magisch WinterWoud. Alle waaghalzen kunnen als een pinguïn naar beneden roetsjen van de sleebaan.”

Tussen kerst en Oud & Nieuw blijft het park extra lang open met de Warme Winteravonden. “Tijdens de sfeervolle avondopenstelling komen de Winterillusies tot leven”, vertelt de projectleider. “Uiteraard kunnen bezoekers dan ook genieten van heerlijke stamppotten, oliebollen, glühwein en optredens.” De Warme Winteravonden zijn tussen 16.00 uur en 20.00 uur te bezoeken voor het speciale tarief van €12,50 in DierenPark Amersfoort.

Reacties

Cookieinstellingen