Popup-boekhandelstournee door de regio

Foto: Corbino

Op 16 december, aanstaande zaterdag, geeft Arthur Japin een popup-boekhandelstournee in en rond het Gooi. De tournee, die uit vier lezingen en signeersessies bestaat, maakt onderdeel uit van de campagne rondom Kolja, de nieuwe historische roman van de auteur. Tijdens iedere bijeenkomst zal Japin vertellen over het boek en is er ruim de mogelijkheid om het boek aan te schaffen en/of te laten signeren.

Over Kolja
De dove Kolja is acht jaar oud  als de broers Modest en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zich over hem ontfermen. Vele jaren reizen ze met de jongen door Europa en bevrijden hem uit zijn isolement. Wanneer de beroemde componist onverwacht overlijdt, twijfelt Kolja direct aan de officiële doodsoorzaak. De ware toedracht wordt angstvallig verzwegen, maar stilte kent voor een dove als Kolja geen geheimen. Hij heeft drie dagen – tot de staatsbegrafenis – om de waarheid te achterhalen. Maar terwijl Sint-Petersburg gonst van de geruchten, rijst de vraag of hij de Tsjaikovski’s, die hem leerden spreken, niet beter dient door nu te zwijgen.

Over de auteur
Arthur Japin behoort al twintig jaar tot de belangrijkste Nederlandstalige auteurs. Romans als De zwarte met het witte hart, Een schitterend gebrek, De overgave,Vaslav en De gevleugelde: ze werden wereldwijd vertaald en veelvuldig bekroond. Van zijn werk werden alleen al in Nederland meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht.

De tournee van Arthur Japin ziet er als volgt uit
10:00 uur: Boekhandel Veenendaal, Amersfoort
12:00 uur: Bouwman Boeken, De Bilt
14:00 uur: Boekhandel Los, Bussum
16:00 uur: Boekhandel Den Boer, Baarn

Reacties