Kerstinkopen? Lekker Lokaal!

Foto: Het Lokaal

Lokaler kan de Kerst niet worden. Foodhal Het Lokaal is in december Het KerstLokaal: Een streekmarkt, kerstbier, kerstbrood en panettone en een winkel vol streeklekkers voor het kerstdiner.  Knallend het jaar uit?  Dat kan met Limburgse bubbels en versgebakken oliebollen van Carel Elsenburg.

Smaak van de Stad – streekmarkt
Op zaterdag 16 december staan de kramen weer klaar voor de Smaak van de Stad. Een intieme, sfeervolle editie, gericht op lekkers voor het kerstdiner of mooie cadeautjes voor onder de boom. Voor de kerst-chefs zijn de Paddenstoelenkraam, Vleesch&Co, Kaasboerderij Doruvael, Van de Vis Eierspecialist en de Bokkenbunker aanwezig.

Meer gemak in de keuken en toch een fantastisch kerstdiner? Met de producten van PrincePie, Lucious Loaf, Eemlook en Rigault Thuisgemaakt staat er snel lokaal lekkers op tafel. Wijngaard Aan de Breede Beek heeft de bijpassende wijnen. Nieuw op de markt is Fiona’s Baking Avenue: glutenvrije taartjes en andere heerlijkheden.

Lokaler wordt de Kerst niet
In Het Lokaal worden, speciaal voor de feestdagen, bijzondere producten gemaakt. Eric’s Beercraft brouwt een warm kerstbier. Elsenburg & Sebastiani Broodmakers bakken hun inmiddels befaamde Kerststol en Panettone. Op Oudjaarsdag bakt Carel oliebollen en appelbeignets.
Voor onder de boom stelde Het Lokaal, samen met Boot Koffie, EBC en de Broodmakers een ‘lokaal-pakket’ samen. Met Kerststol, koffie en bier.  Zelf een pakketje samenstellen kan natuurlijk ook. De medewerkers van Het Lokaal helpen er graag bij!

Speciale lokale Kerstproducten
In het VersLokaal liggen, speciaal voor het kerstdiner en oud&nieuw, extra veel bijzondere producten. Rivierkreeftjes, coquilles, oesters, mosselen, forel en nog meer vis. Mooi (wild) vlees, vleeswaren en bijzondere kazen. Ook aan de bubbels is gedacht: RAAR uit Limburg heeft een prachtige Brut gemaakt, volgens de champagnemethode.

Aangepaste openingstijden
Doe op tijd de kerstinkopen! Het Lokaal is op 24, 25 en 26 december gesloten en op Oudjaarsdag open van 9 tot 15 uur. Verder gelden de gewone openingstijden. Kijk op de website van Het Lokaal voor deelnemers van de markt, openingstijden en speciale aanbiedingen.

Reacties

Cookieinstellingen