Funky Kerstshow bij Observant

Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks&Brains. Woensdag 20 december, 20:30 uur, brengt deze band een wervelende Funky Kerstshow naar de Observant met de fantastische Simone Roerade (Mrs. Hips) en het illustere rapcollectief Vlijmscherp.

Zeer speciale gast dit jaar is Jared Grant, bekend van de Voice of Holland en een van de beste soulstemmen van Nederland. Er is geen betere manier om de dagen voor kerst al in de feestsfeer te komen!

In Amerika tel je als artiest niet mee als je nog geen kerstplaat hebt uitgebracht. In navolging van James Brown, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder en Beyoncé besloot big band Licks&Brains een eigen kerstplaat te maken met jazz-, funk- en soulversies van bekende Christmas songs. Het album met daarop bijdragen van onder andere Shirma Rouse, Kris Berry en Kim Hoorweg stond zelfs even op nummer 1 in de i-Tunes Jazz top 100!

Licks&Brains is een 19 man sterke band die jazz, funk, soul, dance, hip-hop en latin weet te mengen tot een verfrissende mix van dansbare Nu-Jazz XXL. Muzikaal Leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van onder meer Artvark Saxophone Quartet, the Houdini’s en de Jazzinvaders. De band heeft recent getoerd door China en speelt regelmatig met topartiesten uit de Nederlandse jazz/funk scene, zoals Eric Vloeimans, Anton Goudsmit, Ben Herman en Thijs van Leer (Focus).

Jared Grant is bekend geworden door de Voice of Holland als een van de beste soulzangers van Nederland. Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren ’70 en de vroege 80’s. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld, die niet onopgemerkt is gebleven bij de muziekliefhebbers. Dansen en entertainen zit bij Jared Grant in het bloed en hij maakt er op het podium dan ook een groot feest van!

Entree € 5,00 (inclusief een consumptie)
Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Reacties

Cookieinstellingen