Winterfototentoonstelling en winterse activiteiten in Het Groene Huis

Wintertaferelen op Landgoed Schothorst leveren altijd een mooi plaatje op. Daarom organiseert het Centrum voor Natuur en Milieu een tijdelijke winterfototentoonstelling in Het Groene Huis aan de Schothorsterlaan 21 in Amersfoort met veel winterse activiteiten.

Van 10 december 2017 tot en met 7 januari 2018 hangen er prachtige winterfoto’s van vier fotografen die verbonden zijn met Landgoed Schothorst. De fotografen die hun foto’s tentoonstellen zijn Annelies Schreuder, Linda Morelisse, Katja Ragetli en Bert Weggelaar. Veel van de foto’s zijn gemaakt in en om Landgoed Schothorst. Sneeuw, rijp en ijs sieren het landschap. Kinderen schaatsend op het ijsbaantje, een roodborstje in de sneeuw, een bijzondere winterpaddenstoel en nog veel meer.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Voor kinderen liggen er kleurplaten, knutselvoorbeelden en ander materiaal klaar. Tijdens de kerstvakantie zijn er ook tal van winterse activiteiten zoals: een cursus winterse macrofotografie, een kookworkshop winters eten, poppentheater, wandeling, knutselsessie en meer! Wandel je in park Schothorst? Stap Het Groene Huis binnen voor een warm kopje thee of koffie en koek.

Meer informatie over de tentoonstelling, de activiteiten en de winterworkshops tijdens de kerstvakantie zijn te vinden op de website: www.hetgroenehuisamersfoort.nl/winterfototentoonstelling

Reacties

Cookieinstellingen