Glossy Holy! op NS Station Amersfoort

Foto: Bond tegen vloeken

Het jaar 2017 is een bijzonder jaar voor de Bond tegen vloeken: de stichting bestaat maar liefst 100 honderd jaar. Het gehele jaar 2017 heeft in het teken gestaan van dit bijzondere jubileum, met o.a. een congres en een landelijk scholenproject. Verder is er een glossy uitgegeven onder de naam ‘Holy!’.

Deze glossy is op vrijwel alle grote NS-stations in Nederland uitgedeeld en woensdag 29 november is NS-station Amersfoort aan de beurt. Medewerkers van de Bond tegen vloeken zijn aanwezig van 7.00 tot 11.00 uur. Uiteraard gaan zij graag met passanten in gesprek.

In de glossy staan interviews met o.a. minister-president Mark Rutte, opiniemaker Marianne Zwagerman en SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij.

De Bond tegen vloeken doet haar werk vanuit de overtuiging dat Gods Naam heilig is. Daarnaast is er veel aandacht voor respectvol taalgebruik in de meest brede zin van het woord. Zo geeft de Bond tegen vloeken via ‘KlasseTaal’ gastlessen op scholen van allerlei gezindten. Totaal aan meer dan 25.000 leerlingen per jaar! Voor meer informatie over het werk van de Bond tegen vloeken en/of het kosteloos bestellen van de glossy Holy!: www.bondtegenvloeken.nl/glossy.

Reacties

Cookieinstellingen