Try Out cabaretvoorstelling WELTSCHMERZ bij De WAR

Foto: Anne & Lisa Weltschmerz

Anne van der Lelie en Lisa van Schagen vormen samen het cabaret duo ‘Anne & Lisa’. Dit duo studeerde in juni 2017 af aan de Koningstheateracademie.

In  ‘WELTSCHMERZ’ doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, geven ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld.

Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft, en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels.

WELTSCHMERZ’ is overal, het is de pijn die ons mens maakt met humor als enige zetpil.

Onbescheiden greep uit het juryrapport van de Koningstheateracademie over ‘Weltschmerz’:

“Anne en Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken. Op het moment dat ze opkomen zijn we blij dat ze er zijn. Ze zijn een mooi complementair duo, het naturel van Anne met het meer typematige van Lisa, waar veel mogelijkheden voor tragiek zitten. Ze vertrouwen elkaar enorm en dat geeft ook het publiek meteen vertrouwen. Dat is van uitzonderlijke kwaliteit. […] In de commissie zaten twee theaterdirecteuren die het in dit stadium al aan hun publiek zouden willen aanbieden en dat zeggen ze echt niet van iedereen. En het lied van Menno de giraffe was briljant.”

Datum: 26 januari 2018, 20.00 uur
Entree 10 Euro (contant betalen aan de deur). Reserveren via [email protected] of 0640894713

Meer info:
www.annelisa.nl
www.facebook.com/ANNELISATHEATER/
www.dewar.nl/agenda

Locatie: Geldersestraat 6,  Amersfoort / (terrein De WAR)

Reacties

Cookieinstellingen