LINDA.foundation zoekt kappers in provincie Utrecht

Foto: LINDA. Foundation

Al meer dan 44 kappers in de provincie Utrecht hebben zich aangemeld voor de actie Wij Knippen voor LINDA.foundation. Zij gaan in de eerste drie maanden van het nieuwe jaar gezinnen die het financieel zwaar hebben, gratis knippen.

Dit is onderdeel van de jaarlijkse actie van LINDA.foundation, die rond de feestdagen cadeaubonnen geeft aan ouders met kinderen die onder de armoedegrens leven. Kappers in de regio Utrecht zijn van harte welkom om mee te doen.

14.000 knipbeurten
Eind dit jaar ontvangen 3.500 gezinnen in Nederland een bonnenpakket van LINDA.foundation, met daarin onder andere vier bonnen voor een gratis knipbeurt. De gezinnen kunnen deze bonnen inleveren bij een deelnemende kapsalon in de buurt. Zo worden landelijk in totaal 14.000 knipbeurten cadeau gedaan.

Kappers zetten de schaar in armoede
Bij een grote groep Nederlanders is de financiële nood enorm hoog. Een bezoek aan de kapper is dan vaak het eerste dat erbij inschiet. Ook in de regio Utrecht wonen duizenden gezinnen voor wie een kappersbezoekje niet vanzelfsprekend is. Kappersorganisatie ANKO ondersteunt de missie van LINDA.foundation en maakt het mogelijk dat honderden kappers in actie komen. Kappers houden namelijk van hun vak én betekenen graag iets voor een ander.

Kappers gezocht!
Hoe meer kappers zich aanmelden voor de LINDA-actie, hoe beter. Alle deelnemende kappers worden door de ANKO in het zonnetje gezet en zijn straks te herkennen aan een speciale sticker op de deur. Saloneigenaren die graag hun steentje willen bijdragen, kunnen zich aanmelden via www.knippenvoorlindafoundation.nl

Reacties

Cookieinstellingen