10 december wordt een snertdag!

Foto: Nationale Snertdag

De allereerste Nationale Snertdag vindt ook plaats in Amersfoort op 10 december!

Snert is een oer-Hollandse traditie in de winter en die ambities heeft de organisator van de Nationale Snertdag ook om hier een jaarlijks evenement van te maken. Op zondag 10 december is het de droom van de organisatie om zo veel mogelijk mensen in Nederland samen te brengen door middel van iets oer-Hollands: snert.

Op 50 locaties in Nederland, waaronder Amersfoort, vindt deze speciale dag plaats en komen naar verwachting rond de 1.000 mensen tegelijkertijd samen. In Nederland geven veel 50-plus gebruikers van sociaal netwerk Klup aan dat de zondag maar een vervelende ‘snertdag’ is. De kids zijn druk en het normale leven ligt even een dagje stil. Daarnaast wordt er niet uitgekeken naar de donkere decembermaand en specifiek de feestdagen. Middels de Nationale Snertdag zorgen wij er samen voor dat een ‘snertmaand’ wel degelijk een feestmaand kan zijn. Simpel en o zo gezellig!

Op zondag 10 december om 16.00 vindt de Nationale Snertdag in Amersfoort plaats bij ‘t Draeckje aan de Hellestraat en iedereen is welkom. Voor slechts €5,- wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Lust je nou geen snert? Geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting. Aanmelden doe je via de Klup-app of via de website van de Nationale Snertdag. De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door sociaal netwerk (app) Klup in samenwerking met enthousiaste 50-plussers in Nederland en lokale horecaondernemers. Meer informatie over de Nationale Snertdag vindt u op www.nationalesnertdag.nl.

Reacties

Cookieinstellingen