Kaarten brengen licht voor patiënten en steun voor Vrienden van Meander

Mijnheer Bakker is blij met de post.
Foto: Meander Medisch Centrum

De Vrienden van Meander zijn gestart met de nieuwe kaartenservice van Kaartje2Go. Hiermee kunnen familie en vrienden op een makkelijke manier een mooie kaart sturen aan een geliefde die in het ziekenhuis ligt. Een deel van de opbrengst is voor projecten die het verblijf van patiënten prettiger maken.

“Nog even en de feestdagen komen eraan. Wat als je geliefde dan in het ziekenhuis ligt? Met een kaart van Kaartje2go breng je licht in donkere tijden en de Vrienden van Meander maak je er ook nog blij mee”, aldus Welmoed van Boven, fondsenwerver in Meander Medisch Centrum. “Voor het versturen van kaarten hebben we tot nu toe gebruik gemaakt van de kaartenservice van Cards to Go. Dat heeft inmiddels ruim 800 euro heeft opgebracht voor het goede doel.”

Cards to Go is samengegaan met Kaartje2go. Deze online dienst biedt nog meer bestelmogelijkheden. In december 2015 kreeg Kaartje2go een warme douche van het tv-programma Radar. In november dat jaar stond Kaartje2go ook al in de rubriek ‘Goede service’ van de Consumentengids. In 2011 en 2008 werd het bedrijf als beste getest door respectievelijk Kassa en de Consumentenbond. Meander Medisch Centrum is het eerste ziekenhuis in Nederland waar Kaartje2Go beschikbaar komt.

Wie een kaart wil laten bezorgen bij een patiënt, gaat naar www.meandermc.nl/kaartje-sturen en plaatst een online bestelling. Voor 20.00 uur besteld, wordt de kaart de volgende dag persoonlijk bezorgd. Per kaart gaat 50 cent naar de Vrienden van Meander.

Reacties

Cookieinstellingen