Marathon wintertraining bij Altis en Pijnenburg

Foto: AV Altis/Pijnenburg

Heb je altijd al een marathon willen lopen maar is het daar nog niet van gekomen? Of liep je al eerder een marathon en smaakt het naar meer?  De atletiekverenigingen Altis (Amersfoort) en Pijnenburg (Soest) stellen je nu in de gelegenheid om mee te trainen. Ook als je geen lid bent!

Er wordt samen getraind voor de Marathon van Rotterdam op 8 april 2018 of naar eigen keuze een andere mooie voorjaarsmarathon. Heb je dit jaar een halve marathon binnen de tijd van 2 uur en 15 minuten volbracht en denk je de marathon binnen 5 uur te kunnen uitlopen? Heb je de ruimte om drie keer per week te trainen? Dan kun je je aanmelden voor de training!

De trainingsperiode omvat 17 zondagen met een lange duurloop of een bloktraining. Door de week is er op de woensdagavonden een intervaltraining voor die lopers die naast de omvang ook aan snelheid willen werken. Verder kan er naar behoefte en mogelijkheden bij Altis worden getraind.

Tijdens de trainingsperiode is er extra aandacht voor de energiesystemen die een rol spelen bij het marathonlopen, voor voeding en drinken, en voor de mentale aspecten van het hardlopen. Ook een omslagpuntbepaling staat op het programma.

Deelname van niet-leden aan deze trainingsgroep kost voor de gehele periode € 75,00. Deelnemers kunnen na een gratis kennismakingsperiode van één maand ook lid te worden van één van de verenigingen. Zij betalen daarna de gebruikelijke verenigingscontributie.

Informatieavond
Vrijdagavond 8 december 2018, aanvang 19.30 uur in het clubhuis van AV Altis aan de Schothorsterlaan bij de atletiekbaan

1ste training
Zondag 10 december 2018, vertrek 09.00 uur vanuit het clubhuis van AV Altis

Meer informatie en aanmelden
Bij Shan Happé: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen