Gratis hulp bij vragen op digitaal gebied

Foto: Bibliotheek Eemplein

Wie vragen heeft over zijn of haar tablet, mobiele telefoon, e-book of het internet kan vanaf donderdag 30 november ook terecht in Dorpshuis de Neng. In samenwerking met de Bibliotheek Hoogland en Seniorweb, organiseert het Dorpshuis een maandelijks Digitaal Hulpplein van 10.00 tot 12.00 uur op elke laatste donderdag van de maand.

Iedereen met vragen op digitaal gebied is welkom bij dit inloopspreekuur voor gratis hulp en advies. Een vrijwilliger van Seniorweb of de Bibliotheek kan u bij het Digitaal Hulpplein bijvoorbeeld helpen met uw eigen smartphone of tablet, maar ook advies geven voor een geschikte cursus. Neem dus uw eigen tablet, mobiele telefoon of laptop mee naar het Digitaal Hulpplein, zodat de vrijwilligers u op uw eigen apparaat kunnen helpen. Denk eraan dat in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij problemen met e-books) inlognaam en wachtwoord nodig zijn.

Binnenlopen
Het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng is een inloopspreekuur. Dat betekent dat u zich niet van te voren hoeft aan te melden om langs te komen, maar gewoon binnen kunt lopen. Aan deze hulp zijn geen kosten verbonden. Zie www.bibliotheekeemland.nl voor een overzicht met alle data.

Het Eemhuis
Voor inwoners van Amersfoort Centrum of Amersfoort-Zuid organiseert de Bibliotheek Eemland samen met Seniorweb twee keer per maand een Digitaal Hulpplein in het Eemhuis. Iedere eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur en elke derde maandag van 13.30 tot 15.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen