Whiskyproeverij in eetlokaal Bartho 2.0

Foto: Eetlokaal Bartho 2.0

De laatste zondag van de maand organiseert Bartho in de wintermaanden een bijzondere proeverij. Zo wordt 26 november een whiskyproeverij georganiseerd in samenwerking met Marco Voet van Gall & Gall Hoogland: Leer whiskyproeven.

Whisky (Schots) of whiskey (Iers) is een sterkedrank die is gedistilleerd uit gegist graanbeslag en gerijpt op houten vaten. De naam komt van het Gaelische  dat “levenswater” betekent. Er bestaan ruim 900 soorten whisky.

Prijs en inschrijven
Van 15.00 tot 17.00 uur komt Marco Voet van Gall & Gall uit Hoogland naar Nieuwland om 6 whisky’s te laten proeven en er ook iets bij te vertellen. Leer Whisky proeven en laat je deze middag verleiden door deze eeuwenoude drank. Meld je nu aan voor deze middag via [email protected] Kosten: € 30,00  (incl. 6 whisky’s proeven en diverse hapjes). Maximaal 25 personen.
De whisky’s die worden geproefd zijn na afloop te koop en worden daarna ook aangeboden in het assortiment van eetlokaal Bartho 2.0.

Eetlokaal Bartho 2.0
Een plek om gezellig te eten en te drinken in de wijk Nieuwland. Naast een gezellig terras op het plein van het winkelcentrum, heeft Bartho binnen plaats voor 45 gasten. De eetkaart is heel toegankelijk, met voor ieder wat wils. Maandelijks wordt gewerkt met een thema, zoals november en december wildmaand. Daarnaast bieden wij een driegangenmenu aan met keuze van de hele kaart voor € 27,50.
Voor meer informatie kijk op www.eetlokaalbartho.nl

Reacties