Opening inschrijving Amersfoortse Bergcross

Foto: AV Altis

Vandaag wordt de inschrijving geopend voor de 27e Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross. Deze wordt gehouden op zondag 18 februari 2018.

Deze mooie, uitdagende cross gaat over een pittig parcours van de Utrechtse Heuvelrug en biedt een uitgebreid programma voor de jeugd, wedstrijdatleten en recreanten. Zet daarom deze datum alvast in de agenda/op de hardloopkalender en kondig deze aan bij de wedstrijdlopers, recreanten en jeugdleden. De inschrijving is nu geopend.

Clinics ter voorbereiding
Om goed voorbereid aan de start te staan, organiseert Atletiekvereniging Altis ook dit jaar voor belangstellenden een aantal crossclinics. Deze clinics zijn bedoeld voor lopers met weinig of geen crosservaring. Ga lekker met gediplomeerde Altis-trainers het bos in op 6 zondagochtenden (7, 14, 21 en 28 januari, 4 en 11 februari 2018).

Voor € 25,- kan aan alle clinics deelgenomen worden en is de deelname aan de  Amersfoortse Bergcross (à € 8,50) inbegrepen. Geef bij je inschrijving aan, dat je ook wilt deelnemen aan de clinics. Ook zonder deelname aan de Bergcross ben je uiteraard welkom bij de clinics.

Meer informatie en online inschrijven
Ga voor meer informatie en online inschrijven naar: www.bergcross.nl

Reacties

Cookieinstellingen