Garderobe Amersfoort houdt je warm deze winter

Foto: De Garderobe

WIN een gloednieuwe Napapijri jas t.w.v. €199,-! Koop voor maar € 0,50 een lootje, met je lootje maak je de hele maand november kans op die té gekke jas! De gehele opbrengst van de verkochte lootjes gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds!

Garderobe Amersfoort en Van Os Mode willen een zo groot mogelijk publiek zien te bereiken en enthousiast krijgen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. Dit doet de stichting onder meer door het beheren van de Ronald McDonaldhuizen voor ouders die dicht in de buurt van hun zieke kind willen verblijven als er sprake is van een ziekenhuisopname. Maar ook door het bieden van een vakantieplek wanneer er een zorgintensief kindje in het gezin woont behoort tot haar taak.

Met een lootje steunt u dus niet alleen het goede doel, maar u maakt ook nog eens kans op een Napapijri jas ter waarde van € 199,- gesponord door Van Os Mode. De lootjes zijn te koop bij Garderobe Amersfoort, Lavendelstraat 12, Amersfoort.

Reacties

Cookieinstellingen