ABN AMRO kantoor Amersfoort Wouda sluit op 5 januari 2018

Foto: Google Street View

ABN AMRO sluit per 5 januari 2018 het kantoor aan de Wouda 5 in Amersfoort omdat steeds minder klanten gebruik maken van de diensten van het kantoor.

Klanten van het kantoor worden binnenkort ingelicht dat de vestiging sluit en dat zij welkom zijn op het kantoor aan de Stadsring 115 in Amersfoort. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Een geldautomaat voor opnamen en stortingen, en een sealbagautomaat blijven bovendien achter aan de Wouda. Klanten van het kantoor Amersfoort Wouda hebben ook de mogelijkheid om op een kantoor bij hun in de buurt uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Eerder maakte ABN AMRO bekend dat het kantoor aan de Laan naar Emiclaer 83 per 17 november 2017 de deuren sluit. Eric Jones, Directeur Marktgebied Amersfoort Zeist bij ABN AMRO: “Voor ABN AMRO staat een goede service aan onze klanten voorop. Bij contact met de bank geven ze steeds vaker de voorkeur aan nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen, zoals de Mobiel Bankieren app, Internet Bankieren, per webcam, telefoon, chat of e-mail. Het bezoek aan een kantoor neemt daardoor steeds sneller af. Daarom heeft ABN AMRO de keuze moeten maken om de twee kantoren in Amersfoort te sluiten. Klanten die voor het doen van hun bankzaken de voorkeur geven aan het bezoek van een kantoor, zijn van harte welkom aan de Stadsring 115.”

De medewerkers van het kantoor Amersfoort Wouda zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt. De huur van het kantoor is opgezegd.

Reacties