Amersfoorter Hassan el Hachimi naar landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar!

Foto: Asito

Hassan el Hachimi uit Amersfoort is één van de vijf schoonmaakkrachten in de finale van Schoonmaker van het Jaar. Hassan werkt als vloerenspecialist bij Asito voor Universiteit Utrecht.

Joost Brinkhuis, Manager Kwaliteit & personeelsontwikkeling Asito: “Volledig terecht dat Hassan in de finale staat. Hassan laat keer op keer zien dat hij een echte vakman is. Vloeren die door iedereen al zijn opgegeven ziet hij als een echte uitdaging en alleen Hassan krijgt ze altijd weer helemaal goed!”

Vijf Nederlandse schoonmaakkrachten en vijf Belgische zijn door naar de finale. Ieder land krijgt één winnaar. De jury kijkt naar een aantal criteria, waaronder inzet, motivatie, opleidingen, vaardigheden en gastvrijheid. Hassan: “Ik ben erg blij! En een beetje opgelucht.”

Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar 2017
Hassan won ook Asito’s verkiezing Schoonmaakkracht van het Jaar 2017. Hier toonde hij enorme vakkennis, tijdens een theorietoets had hij veruit de hoogste score. Naast Asito, lopen ook zijn collega’s en de werknemers bij de Universiteit Utrecht met Hassan weg. Daan Alrich, Facilitymanager Universiteit Utrecht: “We hadden in het Koningsbergergebouw een enorme uitdaging. De nieuwe vloer was niet schoon te krijgen. Hassan heeft twee maanden lang de vloer geschrobt. Hij bedacht een structurele oplossing door de vloer te impregneren. Twee weekenden lang bracht hij laag op laag aan, net zolang tot het naar zijn zin was. Nu hebben we een schitterende vloer waar we feestjes op kunnen geven.”

Asito is trots op Hassan en heeft goede hoop dat Hassan de finale gaat winnen. De finale vindt plaats op 7 december 2017.

Reacties

Cookieinstellingen