Amersfoort in het blauw

Foto: ChristenUnie Amersfoort/twitter

Vanmiddag presenteeerde de ChristenUnie Amersfoort haar kandidatenlijst in het hartje van de stad. Op het Lieve Vrouwenkerkhof was een tent ingericht voor de presentatie èn voor ontmoeting. Onder het genot van een kopje koffie kon men het gesprek aan gaan. de ChristenUnie wil zich profileren als een partij die verbindt,

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar hebben zich veel enthousiaste leden gemeld als kandidaat. Zowel de lijst als het verkiezingsprogramma zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 oktober vastgesteld. De lijst is divers qua wijkverdeling en wat betreft leeftijd. Het telt 16 mannen en 14 vrouwen en de leeftijden van de kandidaten variëren van 19 tot 66 jaar.

De aanvoerder van de lijst is een bekend gezicht. Simone Kennedy is ook deze verkiezingen lijsttrekker: “Ik ben heel blij dat we opnieuw met een sterk team de verkiezingen in mogen gaan. Samen met de andere kandidaten willen we ons inzetten voor de bloei van de stad, met oog voor de belangen van alle inwoners, want iedereen is waardevol in Gods ogen.”

Reacties

Cookieinstellingen