Genomineerden Sportgala bekend

Foto: Gemeente Amersfoort

Amersfoort barst van het sportieve talent. Tijdens het Sportgala op 27 november worden de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar bekend gemaakt.

Ga naar www.amersfoortsportgala.nl of Facebook @AmersfoortSportgala voor een overzicht van alle genomineerden. Stemmen kan van 27 oktober tot en met 19 november 2017. Benieuwd naar de winnaars? Kom dan naar het Sportgala. Het belooft een spectaculaire avond te worden met mooie acts.

Tijdens het Sportgala staat alles in het teken van sport. Dan worden de Amersfoortse kampioenen gehuldigd en de Sportman, -vrouw, -talent en -ploeg van het jaar verkozen. Natuurlijk vinden er ook bijzondere sportacts plaats zoals trampoline springen door Nika/Springbokken en een dance-act door A-Dance. Jeroen Stomphorst, bekend van Studio Sport, is onze gastheer.

Huldiging jeugdkampioenen in de middag
De jeugd staat tijdens het middagprogramma in het zonnetje. Vanaf 16.30 uur start de huldiging van de jeugdkampioenen. Er zijn maar liefst 120 jeugdkampioenen van het afgelopen sportjaar. Ook de winnaars van de Schoolsportkampioenschappen en van de Amersfoortse Voetbalkampioenschappen Jeugd worden in het zonnetje gezet. Tussendoor zijn er leuke acts! Het middagdeel is gratis en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Netwerkdiner
Sportbesturen en bedrijven zijn welkom voor het netwerkdiner dat om 18.00 uur begint.

Sportgala, niet te missen!
Het avondprogramma van het Sportgala start om 20.00 uur. Een spectaculair programma dat niemand mag missen! Kaarten kosten € 5,- en zijn te koop via www.amersfoortsportgala.nl . Op deze website kan ook worden gestemd op de genomineerden en is meer informatie te vinden. Het Sportgala en de Huldiging van de kampioenen wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, SRO en de Amersfoortse Sportfederatie.

Reacties

Cookieinstellingen