4e Vlasakkerloop aanstaande zondag

Foto: Vlasakkerloop

Komend weekend vindt de vierde editie van de Vlasakkerloop plaats. Voor zowel wandelaars als hardlopers is er ook dit jaar weer genoeg keuze.

Er zijn mooie route’s uitgezet door bos Birkhoven, de Stompert en de langste afstanden door het unieke bosgebied de Vlasakkers. De Vlasakkers is een  terrein van Defensie en normaal niet toegankelijk. Het is een mooi stuk natuur wat dus nu speciaal voor dit evenement opengesteld wordt. Een unieke gelegenheid om dit gebied op deze manier te verkennen.

Hierbij in het kort de mogelijkheden welke er op 29 oktober zijn. Voor de wandelaars zijn de Fletcher wandeltochten uitgezet van 10, 12, 17 en 19 kilometer. Er kan gestart worden tussen 9.30 en 10.15 uur. Inschrijven is mogelijk op de dag zelf.

Voor hardlopers is er veel keuze. De Kidsrun kent twee afstanden. De 1 kilometer start om 13.00 uur en de 2 kilometer start om 13.15 uur. Voor de oudere jeugd en volwassenen is er om 10.30 uur de Univé 10 kilometer, om 12.00 uur de Runnersworld 5 kilometer en om 14.00 uur de Keskin 10 Engelse mijl.

Het evenement is bedoeld voor alle lopers. Of je nu beginnend bent en eens een wedstrijd wil proberen of dat je ervaren bent en je persoonlijke record wil verbeteren. Iedereen is welkom. Ook is het een mooie voorbereiding voor bijvoorbeeld de Zevenheuvelenloop.

Inschrijven voor de hardlooponderdelen is nog mogelijk via onze website. Ook op de dag zelf is er overigens nog gelegenheid tot inschrijven. Dit kan tot een half uur voor de start van de betreffende afstand. Het laatste nieuws en informatie is te vinden op de website www.vlasakkerloop.nl, Facebook en Twitter. Dus meld je ook hier aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws omtrent de Vlasakkerloop.

Reacties