Jennifer Luitsz geeft lezingen over Wim Sonneveld

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

In de maand november geeft Jennifer Luitsz vier keer een lezing over het leven van Wim Sonneveld. De lezingen vinden plaats in de vier Huiskamerbibliotheken van Amersfoort, te weten de Amerhorst, de Koperhorst, de Liendert en Nijenstede. Ook wijkbewoners zijn van harte welkom om de lezingen gratis bij te wonen.

De lezingen staan in het teken van Wim Sonneveld (1917-1976), die net als Wim Kan en Toon Hermans wordt gezien als één van de Grote Drie van het Nederlandse cabaret. Als acteur werd hij beroemd door zijn rol van professor Higgins in “My fair lady”. Een veelzijdig en boeiend persoon dus.

Data lezingen
De lezingen van Jennifer Luitsz vinden plaats in de vier Huiskamerbibliotheken. De eerste lezing vindt plaats op maandag 6 november in de Amerhorst om 15.00 uur. De tweede lezing is op vrijdag 10 november in de Koperhorst om 10.15 uur. Op maandag 13 november geeft Jennifer om 10.00 uur haar derde lezing in Nijenstede en op dinsdag 14 november om 15.00 uur de vierde in de Liendert. Aanmelden voor de lezingen is niet nodig.

Reacties