Hart & Vaatcafé 2 november in Meander Medisch Centrum

Foto: Atsje

Op donderdag 2 november zijn vaatpatiënten, hun naasten en belangstellenden uit de regio Amersfoort om 19.30 uur van harte welkom bij het Hart & Vaatcafé in Meander Medisch Centrum. De avond staat in het teken van de behandeling van aneurysma en nieuwe ontwikkelingen in de vaatchirurgie, waaronder de hybride OK. Deelname is gratis.

Ieder café heeft een specifiek onderwerp. Deze keer gaat vaatchirurg Willem Thijsse in op de behandeling van aneurysma en nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van vaatziekten, waarbij de hybride OK een rol speelt. Ook een patiënt zal als ervaringsdeskundige aan het woord komen. De aanwezigen kunnen in groepen met elkaar in gesprek gaan over vaatziekten en alles wat daarbij komt kijken.

Het programma start om 19.00 uur met koffie en thee en wordt afgesloten met een hapje en een drankje rond 21.30 uur. Locatie: Foyer in Meander Medisch Centrum, Maatweg 3 in Amersfoort.

Het Hart & Vaatcafé wordt door de afdeling Chirurgie van Meander Medisch Centrum samen met de Hart & Vaatgroep regio Utrecht/’t Gooi meerdere keren per jaar georganiseerd. In het café krijgen mensen actuele informatie over vaataandoeningen, kunnen patiënten en hun naasten elkaar ontmoeten en is er ruimte om ervaringen en tips met elkaar te bespreken.

Aanmelden
U kunt zich gratis voor deze avond aanmelden via www.hartenvaatgroep.nl/agenda.

Reacties