Tot Heil des Volks komt naar je toe!

Foto:

Na het succes van vorig jaar komt de ‘Levensecht tour’ terug naar Amersfoort! Het thema ‘Rauwheid & Hoop in Verslaving’ is het uitgangspunt voor vier bijzondere avonden in het najaar van 2017.

Onder meer de Yesss-Tienerkoren uit Lunteren/Barneveld, organist Bastiaan Stolk, spreker Gert Hutten en Ronald Koops & band verlenen hun medewerking. De toegang is gratis.

Ook tijdens de avond op 25 november in de Adventkerk wordt er een bijzondere reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van Tot Heil des Volks. Verslaving is een groot probleem en maakt veel kapot in de levens van mensen, hun naasten en de samenleving. Tijdens de avonden wordt er aandacht besteed aan deze problematiek en hoort u hoe het is om te worstelen met verslaving door boeiende getuigenissen van onze cliënten.

THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen en is er ruimte voor muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Verder vertelt Gert Hutten, directeur van THDV, meer over ons missionaire werk en zijn er verhalen rechtstreeks van het werkveld door levensverhalen van cliënten en hulpverleners.
Samen willen we danken, zingen en verwonderd raken over het werk dat God doet. Kom ook langs en laat je inspireren en verrassen! De avonden worden dit jaar gehouden in:
Zwolle (27/10), Amsterdam (28/10), Dordrecht (24/11) en Amersfoort (25/11)

Reacties