Zoektocht naar vermiste Anne Faber leverde niets op

Foto: ANP/nieuws.nl

De zoektocht naar de vermiste 25-jarige Anne Faber uit Utrecht rond Paleis Soestdijk en nabij de Hilversumsestraatweg in Baarn heeft maandag nog niets opgeleverd.

De zoekactie was op touw gezet door haar familie en vrienden, maar de politie zocht mee en bood ondersteuning, zei een woordvoerster.

Camera’s controleren

De politie zocht aan het begin van de avond op basis van telecomgegevens met honden in het gebied in Zuid-Oost Soest, maar dat leverde niets op. “We houden nog alle opties open, maar een ongeval lijkt niet voor de hand te liggen”, zei politiewoordvoerder Bernhard Jens maandag in het tv-programma Pauw.

De politie vraagt ook bewoners om de beelden op hun beveiligingscamera’s te controleren of ze iemand zien die voldoet aan het signalement.

De vrouw vertrok vrijdagavond op de fiets uit Utrecht voor een lange fietstocht. Haar vriend sloeg alarm toen hij geen contact meer met haar kreeg. Zondag zocht de politie al in Baarn, waar Anne vrijdag 18.50 uur nog een selfie maakte en naar haar vriend stuurde.

Uit onderzoek blijkt dat deze foto genomen is op de hoek van de Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg in Baarn.

Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Reacties