Open dag Muziek opMaat

Foto: Muziek opMaat Amersfoort

Tijdens de Open Monumentendag/ Dag van de Amateurkunst op zaterdag 9 september aanstaande zal Muziek opMaat Amersfoort, een collectief van samenwerkende privémuzieklespraktijken, voor de tweede maal een open dag organiseren in de Johanneskerk, Westsingel 30 in Amersfoort.

In 2016 hebben privé muziekdocenten zich verenigd onder de naam Muziek opMaat Amersfoort. Door betere onderlinge samenwerking streven zij naar zowel een verbetering van de eigen kwaliteiten alsook naar de vergroting van de mogelijkheden  voor hun leerlingen om samen te werken met leerlingen van andere disciplines. Door hoge eisen te stellen aan deelnemende docenten staat MoMA garant  voor privémuziekles op hoog niveau, niet zelden bij docenten die naast het lesgeven een actieve concertpraktijk hebben.

Tijdens de open dag zullen deelnemende docenten zichzelf bij de informatiemarkt aan potentiële leerlingen voorstellen en bestaat de mogelijkheid zijn om een instrument uit te proberen. Zangers die geïnteresseerd zijn in lessen zijn eveneens van harte welkom. In de kerkzaal presenteert Muziek opMaat Amersfoort vanaf 13:15 een doorlopend programma van leerlingen van de diverse aangesloten lespraktijken.

Open dag Muziek opMaat Amersfoort , zaterdag 9 september van 11:00 tot 17:00 uur, Johanneskerk, Westsingel 30, Amersfoort.

Voor informatie over deelnemende docenten: www.muziekopmaatamersfoort.nl.

 

Reacties