Inschrijving Halve van Hoogland sluit 14 september

Foto: Rinus van Denderen

Er is veel belangstelling voor de 39e Kok Wooncenter Halve van Hoogland. Altis-wedstrijdorganisator Kees Boon is enthousiast over het aantal inschrijvingen tot nu toe: “Het belooft een gezellig druk evenement te worden. We hebben al tal van deelnemers van buiten de regio. We merken ook dat de scholen weer zijn begonnen en kinderen zich met vriendjes en vriendinnetjes aanmelden. Iedereen is welkom!”

Dit hardloopfestijn voor jong en oud vindt plaats op zondag 17 september 2017. Voor de kinderen zijn er Kidsruns met diverse leeftijdscategorieën voor jongens en meisjes. De 5 km en 10 km afstanden zijn evenals de halve marathon gecertificeerd. Dit betekent dat tijden officieel als record erkend kunnen worden.

Alleen voorinschrijving!
Voor alle onderdelen van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland geldt dat alleen voorinschrijving mogelijk is via de website www.halvevanhoogland.nl . De voorinschrijving sluit 14 september 2017.

Voor zover dan nog beschikbaar, kunnen startnummers daarna alleen op zaterdagochtend 16 september bij hoofdsponsor Kok Wooncenter aan de Hamseweg 18 in Hoogland verkregen worden. “Op de wedstrijddag zelf zijn er dus geen mogelijkheden meer om in te schrijven.”, zegt Kees Boon.

Afhalen startnummers
Vanwege de verwachte drukte op zondag 17 september wordt geadviseerd startnummers al op te halen op zaterdagochtend 16 september 2017 bij Kok Wooncenter, Hamseweg 18, Hoogland. Dat kan van 10 tot 12 uur tijdens het Sportief & Gezond Event bij Kok Wooncenter. Tijdens het Sportief & Gezond Event presenteren zich vitale ondernemers uit de regio.

Zaterdagochtend kunnen kinderen met CliniClowns mascotte Toet op de foto. Er zijn ook verschillende CliniClown souvenirs te koop waarmee je dit goed doel ondersteunt en helpt zieke kinderen blij te maken. Vanzelfsprekend zijn dan ook Wendelien van Daal en CliniClown Paul Jan aanwezig. Wendelien kan alles vertellen over de marathon van New York die ze als sponsoractie voor CliniClowns gaat lopen.

Reacties