Coop opent nieuwe supermarkt in Amersfoort

Foto: Coop

Coop opent binnenkort een nieuwe supermarkt in Amersfoort. De nieuwe winkel komt in de Hellestraat, waar tot voorkort een Albert Heijn gevestigd was.

Klanten vinden bij Coop Amersfoort een breed assortiment producten voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast richt de winkel zich met onder andere versbereide broodjes en maaltijden ook op de gemaksconsument.

Coop Amersfoort wordt een zeer complete supermarkt met een focus op gemak. Het pand van de nieuwe Coop wordt compleet vernieuwd en voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Naast een zeer compleet assortiment A-merken en huismerken, vinden klanten in de supermarkt veel kant-en-klare ontbijt-, lunch- en avondmaaltijden en -snacks. De winkel is voorzien van een ruime keuken, waar gedurende de dag verse broodjes en maaltijden worden bereid. Lekker, gezond en gemakkelijk.

Ruimere openingstijden
Een verruiming van de openingstijden zorgt ervoor dat klanten op elk eetmoment bij de supermarkt terecht kunnen. Coop Amersfoort is straks van maandag tot en met zaterdag tot 21 uur geopend en ook op zondag kunnen klanten in de winkel terecht. De nieuwe winkel wordt voorzien van een slijterij en een PostNL pakketpunt. Coop Amersfoort opent naar verwachting over ruim vier weken haar deuren. Details over de opening worden later nog bekendgemaakt door Coop.

Reacties