Trotsmarkt bij het Centraal Ketelhuis

Foto: Trots Event Concepts

De Trots markt is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.

Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee. De markt staat iedere 2de zondag bij Kasteel Groeneveld in Baarn. “Al vier jaar trekken we op deze dag duizenden trouwe bezoekers uit de wijde regio, het bewijst dat er behoefte is aan meer en daarom onderzoeken wij regelmatig nieuwe uitdagingen” Aldus Rogier Engels.

Engels is initiatiefnemer en heeft ondertussen meer dan 7 vaste locaties voor de markt in het hele land. “allemaal met een eigen karakter, van kasteel tot lief parkje of een oud industrieel gebied als hier in Amersfoort.”

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknick kleed of aan een biertafel met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben maar vooral van elkaar.

De Mini Marathon is een toertocht voor Mini’s over voornamelijk kleine wegen door het Nederlandse landschap. Mini’s uit alle bouwjaren, van de jaren zestig tot en met nu.
Terwijl de bezoekers en deelnemers genieten van de Mini’s zal de Trotsmarkt samen met het Centraal Ketelhuis een prachtig decor bieden om eens heerlijk te genieten van een hopelijk mooie en zonnige zondag .

De markt start om 11 uur, tegelijk met een flink aantal mini’s die vertrekken richting Nieuwegein, en duurt tot 17 uur. Entree en Parkeren Gratis

Adres Soesterweg 320 3812 BH Amersfoort.

Reacties