Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Verhagen-Verhoeven

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op donderdag 10 augustus zijn de heer en mevrouw Verhagen-Verhoeven 60 jaar getrouwd. Burgemeester Bolsius heeft het bruidspaar een felicitatiebezoek gebracht.

De eerste ontmoeting van het sportieve echtpaar  was in 1950 bij een hardloopwedstrijd, waar de heer Verhagen mevrouw Verhagen-Verhoeven opmerkte en aanmoedigde tijdens een hardloopwedstrijd, die zij tevens won. Na hun huwelijk in 1957 zijn zij van Brabant  naar Den Haag verhuisd, waar de heer Verhagen als melkcontroleur aan het werk kon bij een bedrijf dat zuivelcontroles uitvoerde.  Enkele jaren later werden achtereenvolgens hun zoon en dochter geboren. In 1977 verhuisde het gezin naar Amersfoort. In Leusden is de heer Verhagen als analist bij het zuivelcontrole instituut gaan werken. Later werd hij chef van de afdeling.  De heer en mevrouw Verhagen-Verhoeven wonen tot op de dag van vandaag nog steeds in hetzelfde huis als toen.

Inmiddels geniet het echtpaar  al meer dan 20 jaar van hun pensioen. Samen maken ze veel wandeltochten door het hele land en sporten ze nog zo’n 4 dagen in de week bij de sportclub. Daarnaast lezen ze beiden graag, maakt mevrouw Verhagen-Verhoeven graag een cryptogram of sudoku en werkt de heer Verhagen graag in de tuin. Een paar keer per jaar gaan ze voor een paar weken naar Spanje om te genieten van het warme weer.

Het bruidspaar gaat ter gelegenheid van  het diamanten jubileum  samen met hun kinderen, twee kleinkinderen en goede vrienden een weekend weg.

Reacties