Foodfestival tussen de dieren in DierenPark Amersfoort

Foto: DierenPark Amersfoort

Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vindt de tweede editie van het ZOO’n ZOOmer Food Festival plaats in DierenPark Amersfoort. “Tijdens dit weekend is onze dierentuin extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van hapjes, drankjes en dansjes tussen de dieren”, vertelt projectleider Karlijn van Riessen.

Deze zomer presenteert DierenPark Amersfoort voor de tweede keer het foodfestival. Speciaal voor het evenement is het park tot 22.00 uur geopend. Het festival staat vol met authentieke foodtrucks die smaakvolle gerechten voor jong en oud serveren. “Uiteraard ontbreekt de muziek niet. Er zijn zomerse bands, zangers en dj’s die de sfeer versterken”, legt Karlijn uit. Je kunt vanaf 16.00 uur het festival bezoeken voor € 5,- per persoon.

Met het ZOO’n ZOOmer Food Festival leren bezoekers tijdens de Foodtour alles over de eetgewoontes van de dieren en kunnen zij relaxen op het speciaal aangelegde zandstrand. Kinderen kunnen mee op zomerse reizen naar plekken achter de schermen van de Amersfoortse dierentuin. “Vakantiegevoel gegarandeerd!”

Reacties