Only & Sons opent de deuren in Amersfoort

Foto: ONLY & SONS

Vrijdag 4 augustus zal mannenlabel ONLY & SONS – kortweg SONS – de deuren openen aan de Utrechtsestraat in Amersfoort. De winkel bevindt zich in hartje centrum.

SONS is het broertje van het populaire dameslabel ONLY en opent momenteel vestigingen in heel Nederland. SONS Amersfoort is het twintigste filiaal in Nederland van het merk. Op 1 oktober 2015 opende SONS in Nederland de eerste twee winkels, tegelijkertijd: in Breda en Rotterdam. Sindsdien gaat het erg hard met de expansie van het merk. Ook online is het merk flink aan de weg aan het timmeren – webshops zoals Zalando en Asos zijn enkele van de vele, grote klanten van het merk. Ook heeft SONS zijn eigen online webshop, waar je een groot deel van de collectie kan terugvinden.

SONS richt zicht op de (jonge) man die ervan houdt om er goed gekleed uit te zien zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. De prijs-kwaliteit verhouding is namelijk uitstekend te noemen, met bijvoorbeeld een jeans al vanaf € 39,99. Ze bieden veel trendy styles aan maar ook zeker de basics die elke man nodig heeft in zijn kast. Jong of oud, het maakt niet uit – er is voor iedereen wel iets te vinden.

Tijdens het openingsweekend van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus geeft SONS Amersfoort 25% korting op de gehele collectie en daarnaast hebben ze veel openingsaanbiedingen zoals ALLE JEANS voor € 29,99 per stuk, 3 T-SHIRTS voor  € 19,99, en SHIRTS voor € 19,99 per stuk. Het perfecte moment om je outfit te scoren dus! Inderdaad, een hele outfit want bij SONS verkopen ze niet alleen broeken en bovenkleding maar ook boxers, sokken  en accessoires  zoals riemen en zonnebrillen.

Tijdens het openingsweekend staat er een lekker hapje en drankje klaar en draait er een DJ op de openingsdag om de sfeer er extra goed in te brengen!

Reacties