De WAR organiseert Koppelting

Foto: De WAR

Van 21 tot en met 27 augustus organiseert De War samen met FabLab Amersfoort weer het jaarlijkse grass-roots festival Koppelting (voorheen Fabfuse)!

Een hackaton zal gedurende de week plaatsvinden, gevolgd door een weekend boordevol ‘unconference’ over peer productie and vrije/libre alternatieven voor onze samenleving. Koppelting 2017 staat bol van de projecten, lezingen, debatten en workshops; allemaal een co-creatie van de aanwezigen. Wil jij zelf iets presenteren, heb jij een idee voor en hackaton of wil je op een andere manier bijdragen aan Koppelting; je hulp is welkom. Registratie voor deelname aan het festival is mogelijk via www.koppelting.org

Line-up tot nu toe (groeiend!)
* Kris de Decker – Low Tech Magazine
* Paul Bessems – Blockchain organisatie
* Jerphaas Donner – Blockchain
* Harmen Zijp – Burgerjournalistiek onderzoeksgroep
* Katrien van Riet – Vlieger workshop
* Maranke Spoor – Introductie permacultuur
* Diana Wildschut – Bacterial knitting
* Meet Je Stad – Burgerwetenschapsproject
* BioLab/FabLab/Naaifabriek – maak, verf en creeer je eigen t-shirt
* Foodlab – Maak het voedsel van de toekomst
* Ik& de Ander – Socratisch gesprek

Kosten
Deelnemen aan de hackaton doordeweeks is gratis. Voor het weekend is een bijdrage nodig, welke je door ‘waardebepaling achteraf’ kan aangeven. Richtprijs is circa 50 Euro per persoon. Dit is dekkend voor kosten van de locatie, ontbijt, lunch, koffie en thee, video-registratie van de lezingen en reis en verblijfkosten van enkele sprekers.

Heb je zelf iets te delen of te laten zien? Schroom niet om je direct in te schrijven op http://koppelting.org/en/festival/signup met ons op te nemen. We houden van nieuwe initiatieven en ideeën en zien je graag! Het programma groeit door tot 27 augustus, laat dus van je horen!

Meer over Koppelting; www.koppelting.org
Meer over De War; www.dewar.nl
Pers/Publiciteit; [email protected]

Reacties