Zoektocht in drooggelegde sloot naar spullen Savannah gestopt

Passant vindt stoffelijk overschot in Bunschoten
Foto: Snelste nieuws van Amersfoort

Vanmiddag heeft de politie de zoektocht naar spullen van Savannah in de drooggelegde sloot in Bunschoten, waar zij is gevonden, gestopt.

Deze week werd de sloot, waar het levenloze lichaam op 4 juni werd gevonden, droog gelegd om de recherche de gelegenheid te geven de sloot te doorzoeken. Er werd gehoopt de portemonnee en telefoon van Savannah terug te vinden. Deze persoonlijke eigendommen kunnen belangrijk bewijs leveren in de zaak.

Het OM doet geen uitspraken of er in de twee dagen van onderzoek iets gevonden is, wat met de dood van Savannah te maken heeft, maar waarschijnlijk is nader onderzoek in de sloot niet meer nodig, meldt het OM.

Op dit moment zit een 16-jarige jongen uit Den Bosch vast. Hij werd eerder verdacht van betrokkenheid bij de dood van Savannah. OM ging er eerder van uit dat er meerdere betrokkenen zouden zijn. Daar blijken echter geen aanwijzingen meer voor te zijn, waardoor de jongen nu wordt verdacht van doodslag op Savannah. Hij werd een dag na de vondst van Savannah aangehouden en bleek het slachtoffer via internet te kennen.

 

Reacties