Kiindfestival gaat HIPPIE in Amersfoort!

Foto: Kiindfestival

Op zaterdag 16 september 2017 is het Kiindfestival voor de vierde keer in Amersfoort. Hét relaxte festival voor het hele gezin! Met muziek, vuur, ruimte om te chillen, inspiratie voor het ware hippieleven en veel informatie over natuurlijk en bewust ouderschap. Een inspirerende dag voor het hele gezin.

Wat is het Kiindfestival?
Het Kiindfestival is het jaarlijkse festival van Kiind. En Kiind is het tijdschrift/platform/dinges over bewust en natuurlijk ouderschap. Het Kiindfestival is er om samen te kunnen zijn met andere lezers en je gezin. Lekker relaxen, rondbanjeren, struinen over de groene markt en gezond en toch lekker snacken.

Ben jij een beetje hippie?
Dit jaar is gekozen voor het thema HIPPIE en dit jaar wordt dat thema lekker overdreven. Zowel jong als oud vindt binnen dit thema allerlei activiteiten, zoals een lezing, workshop of voorstelling.

De locatie
Kiind Magazine werkt samen met Kindercentrum Panta Rhei omdat de denkwijze en idealen sterk overeenkomen. Kindercentrum Panta Rhei staat al meer dan 20 jaar voor vergaande aandacht voor ontwikkeling, dicht bij de natuur en duurzame en biologische producten. Panta Rhei is gehuisvest in het prachtige Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22, waar het Kiindfestival welkom is. Meer informatie staat op www.kcpantarhei.nl. Het festival duurt van 11.00 tot 18.00 uur.

Tickets
Om het gezellig te houden worden maximaal 3000 tickets verkocht. Op = écht op. Wees er snel bij. Als abonnee kun je gebruikmaken van korting. Je krijgt een eigen abonneecode gemaild die je eenmalig kunt gebruiken.

Volwassenen: € 20,-
Tijdschriftabonnee: € 15,-
Kinderen (2-12 jaar): € 6,-
Kinderen (0 en 1 jaar): Gratis

Reacties