Nieuw tv-programma SBS6 zoekt gezin uit Amersfoort

Foto: SBS6

Voor een nieuw tv-programma van SBS6 is Vincent TV Producties op zoek naar een leuk gezin uit Amersfoort dat moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen en in is voor een bijzonder avontuur!

In het tv-programma wisselen twee gezinnen met een tegenovergesteld inkomen een week van woning en huishoudbudget om te ervaren hoe het leven ‘aan de andere kant’ is. Hoe is het om opeens veel meer of juist veel minder te besteden te hebben? Maakt geld echt gelukkig of blijken andere waarden toch belangrijker? Een bijzonder, sociaal experiment dat alle lagen van Nederland verbindt.

Inmiddels heeft de redactie van het programma al een welgesteld gezin uit Amersfoort gevonden voor deelname. Daarom wordt nu gezocht naar een gezin met een laag inkomen in de omgeving om mee te wisselen.

Ben of je ken je een leuk gezin dat het niet breed heeft en vijf dagen wil leven zoals het andere gezin inclusief bijbehorend weekbudget? Neem dan contact op met de redactie van Vincent TV Producties via 020-8950090 of [email protected].

Reacties